Українська правда

Тренер збірної Хорватії: Українці здали гру Азербайджану

Сергей Шемшученко — 9 лютого 2012, 12:00

Коуч збірної Хорватії з футзалу Мато Станкович після перемоги над Україною у чвертьфіналі Євро-2012 заявив, що його футболісти навмисно проігнорували церемонію рукостискання з українськими гравцями.

Тренер упевнений, що у грудні минулого року українці спеціально програли Азербайджану у матчі відбірного турніру чемпіонату світу-2012, в результаті чого Хорватія не потрапила на світову першість, інформує prosport.tsn.ua.

"Я не можу тиснути руки таким людям. Такі люди повинні бути викинуті зі спорту. Такі матчі, як Азербайджан – Україна, жахливо шкідливі для нашого спорту. Втім, оскільки ми вибили їх з чемпіонату Європи, вони тепер можуть спокійно зіграти товариський матч з Азербайджаном", – вважає Станкович.

Водночас тренер назвав брехнею інформацію про те, що хорватські футболісти викинули державний прапор України у смітник, про що казав наш керманич Геннадій Лисенчук.

"Українці придумали історію з викинутим на сміття українським прапором і просто вирішили підняти шум, тому їх заяву не варто розглядати. Це просто фабрикація", – заявив Станкович.

Нагадаємо, що у чвертьфіналі футзального Євро-2012 українці поступилися хорватам по пенальті.