Українська правда

На час Євро-2012 цирк перетворять на футбольну арену

Сергей Шемшученко — 22 лютого 2012, 11:00

Під час турніру Євро-2012 національний цирк перетвориться на Малу футбольну арену.

Про це пише портал Gloss.ua.

За словами творців проекту, у першу чергу МФА покликаний "виручити" тих уболівальників, з якихось причин не зможуть подивитися матч на стадіонах.

Створюючи Малу футбольну арену, організатори поставили за мету – зробити її найбезпечнішою і найбільшою критою фан-зоною для масового перегляду прямих трансляцій футбольних матчів Євро 2012.

"Ми створили Малу футбольну арену, де головними бонусами перегляду прямих трансляцій футбольних матчів стали посилена безпека, центр міста, популярність місця проведення, віддаленість від потенційно небезпечних місць скупчення фанатів, рівноцінність стадіонним враженням (гігантські екрани дозволять відчувати себе на стадіоні)", - розповів головний координатор МФА Олег Кий.

Він пообіцяв, що екрани, на яких буде транслюватися матч, здивують своєю масштабністю: їх буде чотири, кожен розміром до 200 метрів.

Для тих фанів, які до чи після матчу захочуть купити футбольні сувеніри, у гардеробних цирку влаштують магазини з євроатрибутикою.

Організатори обіцяють, що асортименти товарів буде найрізноманітніший – від святкових і спортивних аксесуарів для вболівальників до ліцензованих товарів і сувенірів із символікою Євро-2012.

Крім того, на другому поверху цирку у двох холах розміститься Фан-бар на 100 столів. Квитки в МФА можна придбати вже сьогодні на офіційному сайті Малої футбольної арени.

Починаючи з 29 лютого, квитки будуть продаватися у всіх касах Києва. Вартість квитків залежить від футбольних матчів. Мінімальна вартість – 150 гривень, на матч відкриття й матч фіналу із закриттям ціни будуть вищими – від 250 гривень до 350 гривень.

Трансляція футбольних матчів Євро-2012 у МФА почнеться 8 червня і триватиме до 1 липня (фінал Євро-2012).

Українська правда. Київ