Українська правда

УЄФА виділить більше квитків для українських уболівальників?

Сергей Шемшученко — 22 лютого 2012, 17:01

Вболівальники національної збірної України можуть розраховувати на збільшення квиткової пропозиції Євро-2012 за національною квотою.

Про це в коментарі Інформаційному центру Україна-2012 розповів операційний директор УЄФА Мартін Каллен.

Він наголосив, що українські прихильники футболу проявляють неабиякий інтерес до своєї національної команди та чемпіонату в цілому. Свідченням цього є ажіотаж навколо квиткової кампанії Євро-2012.

"Українські фани демонструють відданість турніру і збірній – попит на квитки за квотою федерації дуже високий. Більше того, Україна просила більше 16%. Не виключено, що вона отримає додаткову кількість тікетів.

Якщо взяти ситуацію з Францією, асоціація отримала таку ж квоту на свої матчі – 16%. Але сьогодні ми дійшли до висновку, що французи не зможуть продати всі квитки за цією квотою. Може статися так, що з 8 тисяч перепусток на "Донбас Арену" (16% від місткості стадіону) Франція продасть 6 тисяч, тоді 2 тисячі невикуплених квитків буде передана в руки федерації футболу України для розповсюдження серед фанів", – пояснив футбольний функціонер.

Він додав, що в разі, якщо ці перепустки не знайдуть своїх володарів й серед українців, вони надійдуть у вільний продаж для всіх.