Українська правда

На матчі в Харкові можуть приїхати президент і канцлер Німеччини

Сергей Шемшученко — 27 березня 2012, 09:09

Президент і канцлер Німеччини планують відвідати матчі Євро-2012 в Харкові.

Як повідомили в прес-службі Харківської міської ради, про це було повідомлено в ході робочої зустрічі з делегацією посольства ФРН в Україну, яка відбулася в мерії Харкова.

Сторони обговорили питання проживання німецьких уболівальників, транспорту, безпеки на стадіоні, а також розміщення високопоставлених осіб з Німеччини під час проведення Євро.

На зустрічі третій секретар Посольства ФРН в Україні, керівник відділу протоколу, політики та преси Кордула Штекер повідомила, що під час чемпіонату в Харків планують прибути близько 6 тис. німецьких уболівальників, більшість з них прилетять чартерними рейсами. Також секретар посольства звернула особливу увагу на питання прийому й розміщення віп-гостей з Німеччини.

"На матчі в Харкові планують приїхати міністри і працівники міністерств, депутати Бундестагу та інші делегації високого рангу. Також можливе прибуття Федерального Президента і Федерального Канцлера Німеччини. Тому ми просимо розглянути всі можливості їхнього розміщення і забезпечення транспортом", - зазначила Кордула Штекер.