Українська правда

Волосожар: Максимальні цілі легше досягти, коли за спиною величезна країна

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2012, 11:48

Тетяна Волосожар не шкодує, що змінила українське громадянство на російське - для перемог на міжнародних змаганнях це стало лише плюсом.

Про це заявила сама спортсменка, котра тільки-но вдруге поспіль стала разом з Максимом Траньковим срібним призером першості світу з фігурного катання.

"В довільній програмі у нас вийшло практично все. Постаралися забути, як страшний сон, що трапилося два дні тому. Дуже хотілося, щоб вболівальники відчули емоції, які відчули ми", - поділилася вона враженнями.

"Я ж казала, що в будь-якій ситуації залишаюся оптимісткою. Які слова знайшла для Максима, нехай залишиться нашим маленьким секретом. Я не можу їм ділитися. Ми вміємо знаходити спільну мову і розмовляти один з одним", - зізналася вона.

"Виступати за збірну Росії набагато складніше, ніж за команду України? Кому як. Мені, напевно, легше. Я завжди ставлю перед собою максимальні цілі. І вважаю, що їх легше досягти, коли у тебе за спиною величезна країна. До того ж, мої українські вболівальники не відвернулися від мене після зміни громадянства. Навпаки, вони зараз хворіють і за Максима", - вірить Волосожар.