Українська правда

Шевченко: "Завдяки Євро чемпіонат України перевершив Лігу чемпіонів"

Сергей Шемшученко — 19 квітня 2012, 10:41

Україна ще не знала подібної відвідуваності стадіонів на матчах національного чемпіонату, яка, зокрема, спостерігається протягом останніх матчів на НСК "Олімпійський".

Про це в інтерв’ю британським журналістам, які перебувають в Україні в межах дводенного прес-туру, на тренувальній базі київського "Динамо" в Конча-Заспі заявив капітан збірної України Андрій Шевченко.

Він, зокрема, зазначив, що інвестиції, які вклала держава у стадіони – дуже важливі.
"Протягом останніх чотирьох ігор такого ще не траплялося, щоб матчі національного чемпіонату відвідувало по 50-60 тисяч фанів. Така кількість вболівальників іноді навіть не була присутня на поєдинках Ліги чемпіонів", - сказав він.

"А тепер – новий стадіон, його оновлена конструкція, хороші умови – усе це змушує людей приходити на футбол. І це дуже добре для підтримки футболу та футболістів", – наголосив Шевченко.

Посол Євро-2012 також відзначив чудову готовність до чемпіонату українських футбольних арен.

"Я, як футболіст, можу сказати, що стадіони, на яких ми граємо, – "Олімпійський" та "Донбас Арена" – знаходяться в прекрасному стані. Усі українці роблять усе можливе та неможливе, щоб Україна краще підготувалася до такого важливого турніру", – цитує Шевченка ukraine2012.gov.ua.