Українська правда

Каллен: "Ще є 50 тисяч квитків на Євро, які надійдуть у продаж у травні"

Сергей Шемшученко — 23 квітня 2012, 14:17

На чемпіонат Європи з футболу 2012 року в Украні та Польщі вже продано 95 відсотків квитків.

Про це на зустрічі із журналістами у Києві заявив операційний директор УЄФА Мартін Каллен, повідомляє кореспондент "Чемпіона".

"Продаж квитків розпочався більше, ніж рік тому. На 31 матч ми отримали більше 12 мільйонів заявок на квитки. Наразі завершилася остання стадія продажу квитків - для Федерацій учасниць турніру", - сказав він.

"На сьогодні ми вже продали більше, ніж 95% квитків. Ми все ще маємо близько 50 тисяч квитків, які надійдуть у продаж на початку травня. Ми маємо ці квитки оскільки не всі Федерації використали свою квоту", - додав директор

За словами Каллена, ці квитки можна буде придбати як на матчі у Польщі, так і на матчі в Україні.

"В Україні ще є три стадіоні, на які будуть продаватися квитки - у Києві, Донецьку та Харкові. Ці квитки продаватимуться наступним чином: у касах "Донбас Арени", через ФК "Металіст" і через філіали "Укрсоцбанку", - пояснив він.

Мартін Каллен додав, що це буде останній шанс придбати омріяну перепустку на Євро-2012.

"Остання фаза продажу розпочнеться на початку травня. Ви зможете придбати їх через веб-сайт УЄФА, або ж вищезазначеним чином. Усі особи, які подавали заявки на квиток, але не виграли, будуть повідомлені про це через електронну пошту", - підсумував він.