Українська правда

"The Times": Фани Євро відкриють для себе унікальну Україну

Сергей Шемшученко — 23 квітня 2012, 15:46

Українці з ентузіазмом ставляться до підготовки проведення Євро-2012.

Про це сказав в спортивний оглядач авторитетного англійського видання "The Times" Пітер Ленслі за підсумками прес-туру, який нещодавно відбувся для представників британських медіа.

"Мені дуже подобається ставлення людей до підготовки до турніру – те, як вони натхненно працюють над цим проектом, будуючи стадіони, аеропорти, дороги, готелі. Цим вони демонструють небачену волю завершити всі об’єкти вчасно й якнайкраще підготуватися до Євро", - зазначив Ленслі.

Він погодився також, що Євро-2012 істотно вплине на позитивний імідж України у світі.
"Логічно, що проведення Україною єврочемпіонату стане для країни великим кроком до євроінтеграції", - наголосив журналіст.

Окрім цього, Пітер Ленслі зазначив, що вражений красою України – те, які тут є пам’ятки архітектури, мистецтва, природи та духовні святині.

"У Києві англійським вболівальникам обов’язково рекомендую відвідати фан-зону на Майдані Незалежності, подивитися "Софію Київську", Золоті ворота, а також сходити в кафе чи ресторан", - сказав він.

"Що стосується Донецька, то можу сказати, що музей тамтешнього футбольного клубу "Шахтар" - найкращий, у якому я коли-небудь був", - резюмував журналіст.

Він також додав, що два стадіони, які йому доводилося бачити на власні очі – НСК "Олімпійський" та "Донбас Арена" - фантастичні.

"Переконаний, що вони успішно приймуть матчі Євро-2012. На них неймовірна атмосфера. Думаю, фани полюблять їх", - цитує Ленслі ukraine2012.gov.ua.