Українська правда

Press Association: Україна готує успішне Євро

Сергей Шемшученко — 26 квітня 2012, 13:39

Україна успішно завершує підготовку до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це стверджує британське інформагентство Press Association.

На переконання англійських журналістів, сьогодні футбольні вболівальники Великої Британії сконцентровані на майбутньому турнірі, забувши про олімпійські ігри, які прийматиме Лондон.

Побувавши в столиці України, журналісти Press Association відзначили високу готовність до турніру терміналу "D" аеропорту "Бориспіль". Зокрема, тут вже можна спостерігати останні штрихи запуску нового аеровокзалу, зведеного до Євро-2012.

"Будівництво терміналу "D" знаходиться на останній стадії. Об’єкт майже готовий і він без сумніву буде готовим до чемпіонату. Це дуже комфортабельний термінал, а безпека тут буде на найвищому рівні", – прокоментував директор з капітального будівництва МА "Бориспіль" Володимир Барковський.

В свою чергу Посол Великої Британії в Україні Лі Тернер заявив, що вже не може дочекатися старту чемпіонату.

"Я дійсно з нетерпінням чекаю на цей турнір, футбол, вболівальників. Я очікую, що багато англійських фанатів відвідає Україну. Ми тісно співпрацюємо з українською владою і переконані, що чемпіонат буде організований на найвищому рівні. Усі стадіони готові до дійства, модернізовано транспортну систему. Все буде добре", – цитує посла ukraine2012.gov.ua.