Українська правда

Ціни в кемпінгах міст-господарів на Євро будуть від 20-35 євро

Сергей Шемшученко — 27 квітня 2012, 17:40

У всіх приймаючих містах України до Євро-2012 розпочалась робота з організації доступного тимчасового житла, де проживатимуть фани під час турніру.

Про це представники міст повідомили в коментарі Інформаційному центру "Україна-2012".

Ціни на проживання у всіх містах приблизно в одній категорії. Наприклад, у Києві за спільне місце у шведському таборі на Трухановому острові ціна від 20 євро на людину за одну ніч.

"Щодо іншого дешевого житла, ми підтримуємо пропозицію туристичної компанії "Гамалія" пакет проживання в Києві на двох осіб на три дні за 215-250 євро. Такі пропозиції у Києві , на нашу думку, прийнятні за ціною та якістю", - заявив В’ячеслав Мироненко, директор комунального підприємства "Київський міський туристично-інформаційний центр".

Львівські ціни, залежно від умов розташування наметового містечка, зручностей та наявності автокемпінгу коливаються від 30 до 100 євро, у Харкові від 35 до 80 євро. Не відрізняються ціни і в Донецьку – від 30 євро за спальне місце на одну ніч.

Нагадаємо, приймаюче місто Київ готується розмістити у кемпінгу на Трухановому острові столиці фанів збірної Швеції. До поселення у наметовому містечку Києва вже придивляються близько 6 тисяч шведів, та є прогнози, що до початку турніру кількість охочих збільшиться до 15-16 тисяч.

У Львові визначились із місцем для створення фан-кемпінга для датських вболівальників під час Євро-2012. За угодою між Львівською міськрадою та Федерацією футболу Данії було обрано готельний комплекс "Бухта вікінгів" (м.Львів) про розташування на території комплексу датського фан-кемпінгу.

На сьогодні в кемпінгу уже заброньовано 500 місць, за підрахунками датської Федерації футболу загальна кількість уболівальників, які проживатимуть в "Бухті вікінгів", складе до 750 осіб. Максимальна кількість місць в комплексі складає до 3000, пише ukraine2012.gov.ua.