Українська правда

28 квітня на "Арені Львів" – два тестові матчі

Сергей Шемшученко — 28 квітня 2012, 12:24

Відразу два тестові матчі відбудуться у суботу, 28 квітня, на стадіоні "Арена Львів".

Генеральна репетиція служб приймаючого міста Львова до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року пройде за участю фіналістів 1/16 Національного Кубка шкільного футболу Євро-2012, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Матчі 1/16 фіналу Шкільного кубку Євро-2012 відбудуться о 19.00 та о 20.00 за участю збірних шкіл Волинської, Хмельницької областей, Львівської та Рівненської областей.

Під час ігор будуть відпрацьовані всі організаційні аспекти проведення Євро-2012: безпекові питання, медичне забезпечення, робота експрес-маршрутів, транспортний периметр навколо стадіону, робота волонтерів. "

Під час цих двох матчів ми будемо відпрацьовувати модель, яка буде працювати в дні Євро. Вже будуть курсувати відповідні автобуси з центру міста до стадіону і на летовище. Фактично буде перекрито в ці дні рух по вулиці Стрийській – від вулиці Наукової до стадіону", - прокоментував львівський міський голова Андрій Садовий.

"Курсуватиме тільки громадський транспорт, а приватний буде мати доступ до стадіону тільки за наявності спеціальної перепустки. Це все буде погоджено з нашими міськими службами. Треба відпрацювати модель, щоб зрозуміти, що нас чекає під час матчів Євро-2012. Це дуже важливо, тому що мова йде про безпеку та життя людей", – цитує мера ukraine2012.gov.ua.