Українська правда

Турбує, що деякі гравці не показують певного рівня постійно, - Блохін

Сергей Шемшученко — 8 травня 2012, 10:41

Наставника збірної України турбує, що деякі футболісти останнім часом не отримують ігрову практику.

Про це повідомив сам Олег Блохін.

Серед запрошених буде чотири воротарі, але в остаточній заявці, звісно, залишаться троє.

Також, за словами наставника, він розраховує, що готуватимуться до Євро і Дмитро Чигринський з Тарасом Михаликом, котрі останні час більшість ігор пропускали через травми.

"За останній рік ми переглянули дуже багато кандидатів. До збірної приїжджали багато футболістів з клубів, де вони відігравали провідні ролі. Цього від гравців вимагали і в національній команді. Але дехто з них в збірній, так би мовити, "загубився", - сказав він.

"Мене турбує, що деякі гравці не показують певного рівня постійно. Футболіст не має опускатися нижче піднятої планки майстерності, яка відповідає рівню національної збірної. Втома наприкінці сезону закономірна, а ось що робити з відсутністю ігрової практики", - додав Блохін.

За його словами, Воронін у московському "Динамо" не грає, Мілевський гріє лаву запасних у "Динамо", Алієв також може грати краще.

"Повторюється історія 2006 року, коли ми змушені були запрошувати футболістів, які сиділи у запасі у клубах, і давати їм ігрову практику. Мене це, звісно, не влаштовує. Бо треба спочатку завоювати місце у складі своєї команди. Інакше як я можу звернути увагу на можливо корисного для збірної гравця?" - риторично запитав тренер, пише ІЦ "Україна-2012".