Українська правда

Ємельяненко оголосив про завершення кар'єри

Сергей Шемшученко — 19 травня 2012, 10:18

Легендарний російський боєць змішаних єдиноборств Федір Ємельяненко (33-4), який протягом десяти років не знав гіркоти поразок, 21-го червня в Санкт-Петербурзі проведе останній поєдинок в кар'єрі.

Про те, що суперник - Педро Хіззо (19-9) - стане останнім для нього сам росіянин повідомив, відвідавши турнір M-1 Challenge 32.

"Передостанній мій бій відбувся в Москві, а останній відбудеться 21-го червня в Санкт-Петербурзі. Це буде дійсно останній бій у моїй кар'єрі", - говорить Ємельяненко.

"Я думаю пора вже йти. Після кожного поєдинку моя дружина вмовляла мене піти, а я вмовляв її ще на один бій. Тому, в цей раз я вирішив остаточно про свій відхід. Та й травми дають про себе все більше знати, все складніше стали заліковувати. Я думаю, що прийшла пора завершити кар'єру", - продовжив він.

"Далі я планую просто жити. Жити на славу Божу і допомагати людям. Думаю, що Господь все вирівняє. Планую допомагати молодим і перспективним хлопцям, нашої збірної. Упевнений роботи буде вистачати", - цитує Ємельяненка gorodokboxing.com.