Українська правда

Усі представники групи "В" мешкатимуть у Харкові

Сергей Шемшученко — 31 травня 2012, 14:14

Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року окрім збірної Нідерландів в Харкові також проживатимуть суперники "помаранчевих" по групі "В" – данці, німці та португальці.

Кожна з цих команд розташовуватиметься у "першій столиці" протягом двох днів, а для розміщення та підготовки до матчів використовуватиме базу футбольного клубу "Металіст" у Вискому, повідомив заступник директора бази Ігор Зінов’єв.

За його словами, представники цих збірних вже оглянули інфраструктуру тренувального центру й залишилися цілком задоволеними нею.

"Командам пропонуються п’ять футбольних полів з натуральним покриттям і одне зі штучним, тренажерний зал, басейн, сауни, кімнати для теоретичних занять", – сказав Зінов’єв.

Він додав, що команди будуть мешкати в готелі "Металіст", що розташований безпосередньо на території учбово-тренувального комплексу. Для цього використовуватимуться новозбудовані котеджі. Загалом, кожна будівля може вмістити по дві особи, однак під час чемпіонату в них будуть жити по одному гравцю, інформує ukraine2012.gov.ua.