Українська правда

До Польщі прибули вже вісім збірних-учасниць Євро

Сергей Шемшученко — 5 червня 2012, 12:39

До Польщі станом на сьогоднішній ранок прибули вже вісім національних збірних-учасниць Євро-2012.

Так, у неділю, 3 червня, прибули греки, росіяни та чехи, які разом із поляками гратимуть у день відкриття Євро-2012 - 8 червня.

У понеділок, 4 червня, прибули збірні Данії, Німеччини, Голландії, Португалії, а цієї ночі - збірна Ірландії.

"З перших хвилин нашого перебування в Польщі ми відчуваємо місцеву гостинність. Напередодні багато людей привітно зустрічало нас біля готелю", - повідомив місцевим ЗМІ президент Федерації футболу Росії Сергій Фурсенко.

Прибуття іноземних футбольних делегацій в аеропорти польських міст, а згодом їх переїзд до тренувальних баз проходило без ексцесів. Представники команд підкреслювали позитивне ставлення до них поляків, значне зацікавлення уболівальників.

У понеділок відбулися перші офіційні тренування збірних Росії, Греції, Чехії та Німеччини. На тренуванні данців були присутні близько 2 тисяч уболівальників, за німецькою збірною спостерігали до 10 тисяч осіб. Порадували глядачів на першому офіційному тренуванні футболісти бундестім: вони закинули глядачам на трибуни на пам'ять 100 м'ячів.

Сьогодні очікується прибуття до Польщі збірних Хорватії, Італії та Іспанії. Останніми з учасників Євро-2012 до Польщі прибудуть англійці: їх приліт до Кракова очікується у середу, 6 червня, пише ukrinform.ua.