Українська правда

8-го червня запрацює донецька фан-зона

Сергей Шемшученко — 7 червня 2012, 20:17

У п’ятницю, 8 червня, о 15:00 починає свою роботу Офіційна фан-зона у Донецьку, розташована біля стадіону "Шахтар" у парка ім. Щербакова.

Для вболівальників та гостей міста спочатку відбудеться концерт творчих колективів Донецька, а потім почнеться онлайн-трансляція матчів першого туру Євро-2012.

О 19:00 на великому і малих екранах фан-зони почнеться трансляція матчу між збірними Польщі та Греції. О 21:34 – початок трансляції матчу Росія – Чехія.

На території фан-зони створені комфортні умови для перегляду футбольних матчів і проведення дозвілля футбольними уболівальниками.

На центральній сцені у вільний від трансляцій матчів час буде організовано виступи творчих колективів міста й області, масштабні концерти, вікторини і конкурси від Офіційних спонсорів УЄФА.

Урочисте відкриття офіційної фан-зони УЕФА ЄВРО 2012 відбудеться 11 червня 2012 року о 16:00. У програмі заходів - карнавальна хода, театралізоване шоу, феєрверк-шоу "Стіна вогню" та багато іншого. Кульмінацією вечора стане водний феєрверк опівночі. Вхід до фан-зони вільний.