Українська правда

Марчін Герра: "Донбас Арена" – найкращий проект Євро"

Сергей Шемшученко — 7 червня 2012, 21:30

Україна зробила величезний прорив, готуючись до Євро-2012.

Про це заявив керівник польської урядової організації PL.2012 Марчін Герра.

"Євро-2012 став також випробуванням для приймаючих міст та регіонів. Польщі в цьому плані звичайно ж було легше, адже у нас була підтримка Євросоюзу", – зазначив Герра.

Він висловив переконання, що підготовка до чемпіонату, яка відбувалася не заради Євро, а для потреби людей та розвитку країни, дасть Україні величезний поштовх та посилить її вплив у світі.

Марчін Герра також розповів, що із усіх проектів, які залучені до Євро-2012, йому найбільше імпонує донецька "Донбас Арена".

"Найбільше я люблю донецький стадіон. Якби довелося обирати кращий проект в Україні я назвав би "Донбас Арену". Це чудово організований стадіон, який має дуже гарну облагороджену територію. Також мене вражає швидка побудова та підготовка українських терміналів. Важкий також проект НСК "Олімпійський" у Києві, але його таки закінчили і він чудовий", – акцентував керівник PL.2012.

Він також додав, що, попри завантаженість роботою, на Євро обов’язково відвідає матчі в Україні. Польський функціонер планує переглянути гру чвертьфіналу та фіналу у Києві, пише ukraine2012.gov.ua.