Українська правда

Упевнений, хлопці покажуть себе з найкращого боку, - Русол

Сергей Шемшученко — 8 червня 2012, 14:00

Знаючи головного тренера збірної України Олега Блохіна, можна констатувати, що він зможе налаштувати підопічних серйозним чином.

Так вважає екс-гравець дніпропетровського "Дніпра" та збірної України Андрій Русол, про що розповів газеті "Спорт-Экспресс в Украине"

"Не бачу сенсу акцентувати увагу на результатах контрольних матчів. Між товариськими зустрічами та поєдинками Євро-2012 - величезна прірва. На чемпіонаті Європи команда Олега Блохіна, напевно, зробить все від себе залежне, щоб не вдарити обличчям в бруд. Тим більше, знаючи головного тренера, впевнений, що він зможе налаштувати підопічних серйозним чином", - сказав він.

"У нашій команді багато талановитих виконавців. В українській Прем'єр-лізі давно добре себе зарекомендували Ярмоленко, Коноплянка та Ракицький. Сподіваюся, ці хлопці змусять із собою рахуватися і на Євро-2012", - додав Русол.

За його словами, складно переоцінити важливість першого матчу зі Швецією.

"Упевнений, хлопці покажуть себе з найкращого боку. Хто заб'є перший в історії м'яч нашої збірної на чемпіонатах Європи? Мені складно сказати. Сподіваюся, це буде хтось з представників "Дніпра" - Руслан Ротань або Євген Коноплянка", - підсумував він.