Українська правда

Леоненко: "У перемогу збірної України на Євро може вірити хіба баран"

Сергей Шемшученко — 8 червня 2012, 14:34

В успішних виступ національної збірної України на чемпіонаті Європи 2012 року може вірити тільки баран.

Про це заявив колишній гравець київського "Динамо" та збірної України Віктор Леоненко.

"У таке може вірити хіба баран. Вважаю, якщо збірна обіграє шведів, то, може, ще кудись вийде. Але по грі ми нікого не можемо обіграти", - сказав він.

"У Блохіна більше ніж половина команди у своїх клубах є запасними. Маю на увазі Вороніна, Шевченка, Селезньова, Алієва, Мілевського та багатьох інших. Коли у тебе півкоманди запасних, важко щось зробити", - додав Леоненко.

На його думку, проблем у збірної і без того дуже багато, усе накопичилося, і це недобре.

"Олег Блохін завжди вважався фартовим, у нього хороша команда тренерів. Але коли немає футболістів, чогось досягти дуже важко. У нас є фарт Блохіна і більше нічого, жодних шансів. Суперники у нас достойні. На відмінну від українців, ті ж англійці "гризтимуть" землю", - вважає екс-футболіст.

"Тому що у нас всі "зірки". Кого не назви, всі такі. Причому, вони зірки за грошима, а не за грою. А по суті в нас зірка тільки одна - Шевченко. Гусєв старається, але йому до зірки ще далеко. За грою до цього статусу близький ще хіба Шовковський. Інші всі, як я казав, у мішок і - з мосту. Багато говорили про Коноплянку, але ж зараз він виглядає слабенько, ми його не бачимо на полі", - цитує його "Новий погляд".