Українська правда

Представники донецького кемпінгу: Порівняння з Освенцимом - це провокація

Сергей Шемшученко — 8 червня 2012, 19:49

Публікація про те, що англійські вболівальники нібито порівняли кемпінг-парк Донецька з Освенцимом є відкритою провокацією.

Про це заявив генеральний менеджер проекту кемпінг-парку Сергій Ханович.

"У розповсюджених матеріалах говориться нібито англійські вболівальники порівнюють нічний кемпінг-парк Донецька з Освенцимом. Але справа у тому, що заселення вболівальників розпочалося лише сьогодні, тобто 8 червня і вночі з 7 на 8 червня в кемпінг-парку ніяких фанів ще не було, бо він ще не працював", - сказав він.

"Вчора були зареєстровані лише 8 французів. Вони з позитивом допомагали встановлювати нам шатри. На ніч ми розмістили їх у готелі "Ліверпуль". А сьогодні вони вже дали коментарі більше ніж 20 телекомпаніям, що їм все дуже подобається у нашому кемпінгу", - зауважив Сергій Ханович.

Основна частина вболівальників прибуде до кемпінг-парку Євро-2012 у Донецьку в понеділок, 11 червня, коли пройде матч між командами Англії та Франції.

"Ми зробили все можливе, для того щоб фани почувалися добре у нашому кемпінг-парку. І мені дуже смутно, що хтось, з невідомих мені причин, розповсюджує відверту неправду", - заявив Ханович.

У кемпінг-парку вже змонтована велика сцена для виступу європейських ді-джеїв зі світовим іменем, які висловили згоду розважати гостей Євро у кемпінгу щовечора. Також для розваг вболівальників – донецьке ноу-хау: айс-бар, температура в якому досягає -18 градусів. Це єдиний в Україні мобільний айс-бар.

На території кемпінг-парку вже встановлено кіоски з продажу напоїв, фаст-фуду, сувенірів. Також у середині кемпінг-парку буде працювати великий надувний басейн для усіх бажаючих, пише ukraine2012.gov.ua.