Головне

Тренер шведів Хамрен: У матчі з Україною будемо грати в атакувальний футбол

10.06.2012 18:26 438 0

Збірна Швеції не збирається відсиджуватися в обороні у матчі з Україною і прагне почати шлях на Євро-2012 з перемоги.

Про це на передматчевій прес-конференції заявив тренер команди Ерік Хамрен.

"Всі наші гравці в строю, усі вони готові вийти на поле. Вчора ми провели тренування, зараз знову потренуємося, і вже після цього визначимося зі стартовим складом, спираючись на стан гравців", - сказав він.

"Думаю, що ввечері вже будемо знати, хто вийде на поле з перших хвилин. Як ми зіграємо, залежить від надійності всіх наших ліній. Моя задача - вибрати на гру дійсно кращих", - вважає фахівець.

За його словами, Швеція намагається бути сильною командою, як в атаці, так і в захисті.

"Думаю, що завтра ми більше будемо грати на атаку, ніж на оборону. Ми хочемо грати в атакувальний футбол. Але, звичайно, багато що залежить і від суперника - якщо той буде також активно атакувати, то ми повинні будемо надійно оборонятися", - визнав Хамрен.

"Ми стежили за всіма матчами збірної України, які ця команда проводила минулої весни. Так що з суперником ми дуже добре ознайомлені. Думаю і українці нас теж добре вивчили. Тому завтра на поле не буде ніяких сюрпризів", - переконаний він.

"Природно, є переживання, хвилювання, але, в цілому, ми намагаємося залишатися спокійними. Потрібно концентруватися тільки на грі і не думати ні про що другорядне. Завтра гра буде трохи нервовою, зате немає ніяких проблем з мотивацією - всі хлопці ніяк не дочекаються першої гри чемпіонату Європи. Ці останні дні буквально тягнуться", - зізнався тренер.

Хамрен повідомив, що його команда проведе легке тренування, перекусить, відпочине і буде чекати гри, сподіваючись, що мрії збудуться, пише dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()