Українська правда

Кранчар: Ми зробили те, що повинні були - перемогли в першому матчі з ірландцями

Сергей Шемшученко — 11 червня 2012, 08:33

Півзахисник збірної Хорватії Ніко Кранчар після перемоги над Ірландією в матчі 1-го туру групового етапу Євро-2012 сказав, що його команда зіграла бездоганно.

"Це був ідеальний матч. Думаю, ми домінували упродовж усіх 90 хвилин і заслужили перемогу. Ми грали на максимумі можливостей із самого початку і до кінця.

Це якраз те, що від нас потрібно. Думаю, наша перевага в класі була очевидною. Тактика, вибрана тренером, поза сумнівом, спрацювала. Ми віримо в можливості усієї команди, а не тільки 11 футболістів основного складу.

Кожен з нас, включаючи травмованих, має велику майстерність. Разом з нашим тренером ми готові справити на чемпіонаті Європи сильне враження.

Ми зробили те, що повинні були - перемогли в першому матчі з ірландцями. Думаю, ми сьогодні були фаворитами. Тепер нас чекають складні ігри зі збірними Італії і Іспанії. Цього разу фаворитами будуть суперники, але на попередніх чемпіонатах ми вже показали, що можемо стримати навіть найсильніші команди", - цитує Кранчара офіційний сайт УЄФА.