Українська правда

В УЄФА задоволені діями українських правоохоронних органів

Сергей Шемшученко — 11 червня 2012, 16:51

В УЄФА позитивно відзначають роботу українських правоохоронних органів під час турніру Євро-2012.

Про це повідомив директор турніру в Україні Маркіян Лубківський, йдеться у прес-релізі.

"Ми дуже задоволені нашою співпрацею з українською стороною у плані забезпечення безпеки вболівальників. Перші матчі, проведені в Україні, засвідчили високий рівень підготовки. Завдяки професійним та злагодженим діям української міліції у нас не виникає протистоянь серед вболівальників", - зазначається.

Лубківський також підкреслив доброзичливе ставлення до вболівальників з боку представників правоохоронних органів, їх готовність допомогти.

"Перед початком турніру було багато нарікань на незнання англійської мови, як бачимо це не є проблемою - навіть, якщо хтось з міліціонерів не володіє англійською на достатньому рівні, на допомогу завжди приходять волонтери, або навіть прості перехожі", - сказав він.

Директор турніру також відзначив гостинне та тепле ставлення українців до вболівальників.

"З першими іграми у нашу країну приїхали тисячі вболівальників з Німеччини, Нідерландів, Швеції, Португалії та інших. Їм у нас подобається, всі відзначають красу українських міст і приязне ставлення місцевих жителів. Загалом, атмосфера свята панує на всій території турніру", - зауважив він.