Українська правда

Хамрен: Операція була успішною, але пацієнт помер

Сергей Шемшученко — 16 червня 2012, 00:56

Дуже непогана гра, котру показала збірна Швеції у матчі з Англією, на жаль не була винагороджена результатом.

Про це на прес-конференції заявив головний тренер збірної Швеції Ерік Хамрен.

"Я дуже розчарований. Ми грали дуже добре обидва таймв, і у нас нуль очок. Ми показали характер і мужність, однак щоб перемагати, потрібно ще трохи удачі. Різниця між Англією та Швецією - в ефективності", - визнав він.

"Мої гравці дуже добре грали: операція була вдалою, але пацієнт помер - так ми жартуємо в Швеції. Перший гол став наслідком позиційних помилок, другий гол для мене незрозумілий, як і перший гол України в минулому матчі", - зізнався тренер.

Він додав, що відчуває всю свою відповідальність за результат і повинен прийняти розчарування.

"Ми поміняли захисника на правому фланзі, тому що гравець не був готовий грати 90 хвилин. Вільхельмссон я випустив, тому що він здатний змінити гру. Так чи інакше, дві заміни були вимушеними", - повідомив він.

"Хто пройде - України чи Англія? Вони вирішать це в останній грі між собою", - відповів Хамрен.

"Ми можемо грати набагато краще, ніж у першому таймі з Україною. Вихід на Євро - це успіх, але далі наші успіхи закінчилися. Але для мене результат це ще не все. Важливо знати, що ми зробили все, що могли. Сьогодні ми показали, як треба грати. Ми хочемо перемагати тактично, але не завжди виходить. З Україною нам не пощастило. Вірю, що наш футбол принесе нам успіхи", - наводить слова Хамрена dynamomania.com.