Українська правда

Мірошниченко: Якби ми грали з Францією у Львові, ми би ніколи не програли

Сергей Шемшученко — 16 червня 2012, 14:20

Колишній прес-секретар збірної України Ігор Мірошниченко вважає, що якби 13 червня футбольна збірна України грала з французами у Львові, то перемогла б.

Про це він сказав 15 червня в ефірі "Великої політики".

"Я б не відкидав такого фактору, як фартовий стадіон, якась карма стадіону донецького… Якби цей поєдинок ми грали у Львові, ми би ніколи його не програли. Є статистика, на цьому стадіоні (в Донецьку, – ред.) не набирали жодного очка", – сказав він.

Фагот, фронтмен гурту ТНМК наголосив: "Не треба лаяти збірну, а підтримати, щоб вони зосередились", - цитує співака zaxid.net.

Співак Потап також зауважив, що "хлопці виклались на всю котушку".

"Це будо видно по них… Сьогодні був холодний душ і з неба, і в грі. Зіткнулись сьогодні з сильною командою, може не найкращим складом збірної Франції взагалі…Ми всі віримо в українську збірну. Маємо підтримувати їх, як би вони не зіграли", – сказав Потап.

Відомий російський актор Іван Охлобистін водночас розповів, що сьогодні перед грою України і Франції пішов у Лавру, щоб помолитись за перемогу України.

"Особисто я зацікавлений у виграші збірної України, ніж в перемозі збірної Росії. В нас збірна Росії не може програти, бо це збірна Росії… За Україну – це був би історичний прецедент, який би підвищив самоусвідомлення, з’єднав би націю", – сказав він.