Українська правда

У донецькому Європкемпінгу вірять, що на грі Англія-Україна проблем не виникне

Сергей Шемшученко — 17 червня 2012, 18:17

Кемпінг Євро-2012 у Донецьку працює у штатному режимі, незважаючи на негоду 15 червня та її наслідки - ураган та злива не завдали йому значної шкоди.

На 19 червня, коли на "Донбас Арені" відбудеться матч між збірними України та Англії, тут вже заброньовано більш як 1000 місць, повідомив донецький прес-центр Євро-2012.

"У кемпінг-парку стихія знесла 25 наметів, але вони були терміново встановлені на місця", - поінформував міській голова Олександр Лук’янченко.

Як зазначив керівник кемпінг-парку Сергій Ханович, під час матчу Україна-Франція було встановлено нові намети.

"Замість знесених ми поставили нові намети. Сильний вітер зірвав прапори, банери, незначної шкоди зазнала розважальна зона. Але до того часу, як вболівальники повернулися з матчу, все було відновлено, і ніхто нічого не помітив. Після матчу ми вже проводили розважальний захід для гостей кемпінг-парку - дискотеку", - сказав він.

За словами Сергія Хановича, гості почуваються добре, позаштатних ситуацій з моменту відкриття кемпінг-парку не було.

"Єдина претензія у вболівальників – тільки до погоди", - зазначив керівник кемпінгу.

Зараз у таборі перебувають 380 вболівальників, які мешкають у наметах. На території кемпінг-парку також розташовано декілька автодомівок. У кемпінг-парку залишилися вболівальники з Англії, Росії та деяких областей України.

Основна група гостей виїхала додому після матчу збірних команд України та Франції. Загалом же максимальна кількість уболівальників мешкала тут 11 червня, під час гри збірних Англії та Франції – 2500 осіб, пише ukrinform.ua.