Українська правда

На гру з Україною очікується до 10 тисяч англійських фанів

Сергей Шемшученко — 18 червня 2012, 20:46

На матч збірної Англії зі збірною України приїде до 10 тисяч англійських уболівальників.

Такі прогнози робить британське видання "Daily Express", пише Остров.

"Перемога Англії над Швецією привела до істотного зростання армії уболівальників, що відчайдушно намагаються потрапити в Україну на вирішальний груповий матч", - ідеться в публікації.

За прогнозами, число англійських уболівальників на важливому матчі проти збірної України на стадіоні ФКА "Шахтар" складе від 5 до 10 тис. чоловік.

Відколи в п'ятницю збірна Англії отримала перемогу з рахунком 3 : 2, туристичні агентства просто завалені дзвінками, - зазначає видання.

При цьому в публікації говориться, що ті уболівальники, які хочуть стати свідками перемоги збірної Англії, повинні докласти немало зусиль, щоб потрапити туди вчасно і забронювати в готелі номер.

Авіакомпанії розпродали майже усі квитки, тому багатьом доведеться добиратися до Донецька автотранспортом або залізницею.

Учора (17 червня - "Острів) перші фани, що прибули з Англії, колесили по приймаючому місту в надії знайти готелі з вільними номерами, а також досліджували інтернет у пошуках хоч якого-небудь житла.

Існують побоювання, що багато уболівальників приїдуть в Донецьк без квитків і почнуть сильно пити, - побоюється "Daily Express".

Гра збірних України і Англії відбудеться 19 червня на "Донбас Арені" в Донецьку.