Українська правда

У Києві презентували олімпійську форму збірної України. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сергей Шемшученко — 12 липня 2012, 16:02

Хоча виробники форми для олімпійської збірної України на Лондон-2012 і не повідомляють собівартість комплексу форми, але у магазинах один комплект форми коштуватиме майже 3000 гривень.

Про це повідомив під час презентації форми, що відбулася сьогодні у Києві, виконавчий директор компанії Bosco Сергій Гаврик, передає кореспондент "Чемпіона".

Загалом фірма підготувала чотири варіанти форми: парадний, повсякденний для перебування в олімпійському селищі, комплект для тренувань і комплект, у якому спортсмени виходитимуть на нагородження.

Усі вони, окрім парадного, надійдуть у продаж у магазини компанії, що розташовані у семи містах України. Костюм для нагородження коштуватиме 1300 грн, кепка до нього - 250, кросівки - 550, а футболка - 800. Ціни на інші комплекси форми будуть приблизно такими ж.

Представники фірми сподіваються, що їхня форма увійде, принаймні, у трійку найбільш красивих чи навіть переможе.

Загалом для делегаціі, що вирушає у Лондон, виготовлено 500 комплектів форми - із запасом (на Ігри поїдуть 245 спортсменів та 160 членів "групи підтримки", тобто тренерів, масажистів та інших.

Також представник компанії розповів, що підготовка до цих Ігор видалася більш затратною, ніж раніше, бо на попередні Ігри від України вирушали менші делегації.

Усі світлини Дмитра Ларіна