Українська правда

Газета "Спорт-Экспресс" може припинити своє існування

Сергей Шемшученко — 17 серпня 2012, 18:18

Провідна російська спортивна газета "Спорт-Экспресс"(СЭ) найближчим часом може припинити своє існування.

Співробітники газети подали заяви про призупинення роботи із-за невиплати зарплати. Керівництво видання ситуацію поки не коментує, повідомляють РИА Новини.

Напередодні в соцмережах з'явилися повідомлення про те, що декілька десятків співробітників газети "Спорт-Экспресс" прийняли в середу на загальних зборах трудового колективу рішення про тимчасове призупинення власної роботи в газеті у зв'язку з тим, що колективу упродовж декількох місяців не виплачується заробітна плата.

Асистент гендиректора Наталія Щеголева уранці в п'ятницю спростовувала цю інформацію.

"Близько п'ятдесяти чоловік подали повідомлення про призупинення праці до погашення наявної заборгованості. Далі все регулюється законом", - розповів кореспондент Спорт-Экспрес Євгеній Дзічковскій.

"На даний момент страйку немає, а далі подивимося. Поки тільки подані заяви", - у свою чергу розповів кореспондент СЭ Александр Беленький.

За його словами, в числі тих, хто подав заяви, усі ті співробітники, хто був в той момент в редакції. Керівництво на подані повідомлення ще не відреагувало, скахав Бєлєнький, що є провідним фахівцем Росії і СНД з боксу.

"За весь цей час нам жодного разу нічого не пояснили. Я отримав частково зарплату за травень. Я знаю, що є люди, які за квітень зарплату не отримали", - додав Бєлєнький.

Генеральний директор Спорт-Экспресс Іван Рубын і перший заступник головного редактора Володимир Гескін відмовилися від коментарів.

"Зараз я ніяк не можу це коментувати. Давайте я залишу усе це без коментарів", - сказав Гескін.