Українська правда

Тимощук: "Ніхто не каже, що буде легко"

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2012, 18:40

На збірну України чекає важкий матч проти Англії 11-го вересня.

Про це заявив захисник національної команди Анатолій Тимощук, передає кореспондент "Чемпіона".

"У нас є достатньо часу, щоб підготуватися до цього матчу. В останній грі проти англійців ми показали що ми гідні і ми були набагато кращі, але вони пройшли далі. Тому я думаю, що нам треба налаштуватися. Гра буде важка, ніхто не каже, що буде легко, і ми маємо зробити все від нас залежне", - сказав він.

На питання, чи після гри на Євро-2012 у збірної України не залишилось образи на англійців, Тимощук відповів: "Якийсь негатив все-таки залишився. Тому що забили м'яч чистий і був одинадцятиметровий, який ми мали пробивати - нам цього забракло, щоб вийти далі".

Також Тимощук зазначив, що дивився гру англійців після Євро, але разом з командою буде передивлятися записи матчів суперника.

"Будемо дивитися. Я бачив одну гру після Євро, вони 2:1 обіграли, задється, збірну Італії. Був хороший агресивніший футбол ніж на Євро. Вони мені по цьому матчі сподобалися більше, ніж на Чемпіонаті Європи", - сказав він.

"У них є потенціал, підсилення. Зараз в них вже почався чемпіонат, гравці знаходяться в оптимальних кондиціях, тому, я думаю, буде цікаво", - підсумував Тимощук.