Українська правда

Українська юнацька збірна потрапила у ДТП в Латвії

Сергей Шемшученко — 24 вересня 2012, 19:21

Українські самбісти потрапили в аварію у Латвії: на трасі Рига – Даугавпілс їх автобус виїхав на зустрічну смугу, зіткнувся з вантажівкою і вилетів у кювет.

Причина ДТП поки невідома, загинув водій фури, повідомляє канал ICTV.

В автобусі було 18 юних самбістів, семеро дорослих тренерів та двоє водіїв. У підлітків незначні поранення, серйозніше постраждали троє дорослих, у них переломи ребер та струс мозку.

Усі, кому медична допомога не потрібна, вже перебувають у готелі і завтра вони поїдуть в Україну.

"10 людей, які не зверталися за медичною допомогою, розселені в туристичних базах", - заявив перший віце-президент Федерації самбо Києва Григорій Пітик.

Найбільше на новини з Латвії чекають у львівській школі Олімпійського резерву, тут першими отримали повідомлення про аварію.

"Тренер вночі надіслав повідомлення, що наші львів'яни не постраждали. Постраждали в основному ті, хто сидів попереду, а це сиділи керівництво і тренери, і водій", - каже директор спеціалізованої школи Олімпійського резерву Олександр Латоша.

Українська кадетська збірна із самбо вирушила в Естонію на чемпіонат світу ще в п’ятницю. Аварія сталася вже, коли хлопці поверталися додому, здобувши 15 медалей, по 5 кожного ґатунку, і посівши третє загальнокомандне місце.