Українська правда

Гравці збірної України побажали Олегу Блохіну якнайшвидше одужати

Сергей Шемшученко — 10 жовтня 2012, 10:21

Перед вечірнім тренуванням у вівторок, 9 жовтня, гравці національної збірної команди України поспілкувались із журналістами.

Футболісти в один голос заявляли, що ставлять перед собою лише одне завдання - здобути максимальні шість очок в найближчих поєдинках проти збірних Молдови та Чорногорії у межах відбору до ЧС-2014, пише прес-служба ФФУ.

У такий спосіб вони збираються підтримати головного тренера збірної Олега Блохіна, який заразі перебуває у лікарні.

Олександр Кучер: "Всі гравці дуже переживають та бажають Олегу Володимировичу одужувати та повертатися. Ми, у свою чергу, докладемо максимум зусиль, щоб перемогти і, таким чином, підняти йому настрій".

Той факт, що до матчів з Молдовою та Чорногорією збірну готує тренерський штаб на чолі з Андрієм Балем футболісти сприйняли позитивно.

Євген Коноплянка: "Андрій Баль працював в одній команді з Олегом Володимировичем, тож я впевнений, що жодних проблем немає. Крім того, я впевнений, що вони двоє будуть постійно підтримувати зв'язок".

Також гравці зазначили, що питання хто буде головним тренером збірної, що наразі активно підіймається в ЗМІ, їх не турбує, і жодним чином не відображається на настрої футболістів.

Андрій Пятов: "Зараз у нас головний тренер - Олег Блохін, просто він перебуває у лікарні. Ми бажаємо, щоб він якнайшвидше видужав і повернувся до нас. Зараз всі думки у нас про найближчі матчі, а не про те, хто буде тренером. На даний момент у нас є тренер. Тому ми не хвилюємося, а навпаки - повинні готуватися і добре налаштовуватися на ігри".

Анатолій Тимощук: "На психологічний стан футболістів питання щодо тренера не повинно вплинути. Ми, звісно, розмірковуємо над цим, але сподіваюсь, на результаті це не позначиться".