Українська правда

Баль: "Гра була з усіх сторін позитивна"

Сергей Шемшученко — 12 жовтня 2012, 23:58

Гра проти команди Молдови вийшла дуже важкою, але звинувачувати гравців збірної України не варто.

Про це після зустрічі сказав в.о. тренера збірної України Андрій Баль, передає з Кишинева кореспондент "Чемпіона" Дмитро Литвинов.

"Нічого вигадувати не буду, ви самі бачили гру. Претензій до гравців немає, вони зробили все, але це був нещасливий день, моментів створили достатньо. Самовіддача, налаштування, гра - ви все самі бачили. Це футбол і треба показувати результат", - почав він.

"Чому грав Зозуля? Девіч хворів, Мілевський і Селезньов прибули напередодні, ті з ким працювали, хто грав за клуби - ті і вийшли. Мілевського та Селезньова ми брали, щоб підсилити гру. Ми їх не викликали раніше, бо Селезньов переходив у "Дніпро", а Мілевський не грав в основі. У захисті було достатньо гравців", - відповів він.

За словами Баля, Хачеріді іноді не йшов вперед при кутових, бо мінявся з Михаликом; взагалі, кожен гравець відчуває свій стан і, виходячи з цього, приймає рішення про підключення до стандартів.

"Чому було мало ударів із середньої та далекої відстані? Про це зараз запитаю у гравців, була така установка. По Коноплянці буду дивитися завтра, але знаю, що він проходить відновлювальні процедури. З Блохіним під час гри не спілкувалися, бо у нас у команді є закон, що після установки всі вимикають мобільні", - продовжив він відповідати на питання.

"У перерві попросив гравців, щоб робили останній пас. Були такі моменти, що навіть я, як захисник, забив би з метра", - вважає Баль.

"Щодо суперника, то я казав, що Молдова має хороших гравців, вони добре оборонялися і могли забити гол наприкінці другого тайму. Молдова знала, що щастя треба шукати біля чужих воріт", - оцінив суперника він.

"Невдалий результат? Вважаю, що гра була з усіх сторін позитивна, очко однак в актив. Хлопці добре налаштувалися, на матч виходили єдиним цілим. Буду просити гравців, щоб швидше забули все, у нас попереду дуже важлива гра. У Чорногоріі є хороші гравці з провідних клубів Європи. Проведемо аналіз передивимося матчі Чорногорії", - розповів тренер про найближчі плани.

Наостанок Андрій Михайлович подякував фанам, що прибули до Молдови за підтримку і сказав, що хоче відчути таку ж на "Олімпійському".