Українська правда

Девіч: І Молдова, і Чорногорія показали, що ми не настільки сильні, наскільки думаємо

Сергей Шемшученко — 17 жовтня 2012, 08:56

Зухвалість в діях команди України вплинула на підсумок останніх ігор відбору ЧС-2014 за її участю.

Таку думку висловив після поразки Чорногорії нападник команди Марко Девіч.

"Ви все сьогодні бачили. Хочу привітати Чорногорію з перемогою. Якщо з Молдовою нам десь і не пощастило, то сьогодні суперник був сильніший. Думаю, можна відверто сказати, що ми сьогодні зіграли погано", - почав він.

"У нас десь попереду не зіграність була, не створювали моментів. Може, десь сильно перетримували м'яч. Користі від цього ніякої не було. Була пара моментів, але цього мало для того, щоб ми сьогодні досягли перемоги", - визнав гравець.

Оскільки українці дуже багато втратили в останніх двох іграх, то ситуація у них, на думку Марко, складна.

"Всім хочеться, щоб ми потрапили на ЧС-2014. Після цієї поразки нам буде дуже складно це зробити. Нам є над чим замислитися. Думаю, десь нам усім треба після цієї гри трохи опуститися на землю. І Молдова, і Чорногорія нам показали, що ми не настільки сильні, наскільки самі думаємо", - продовжив форвард.

"Коли грали другим номером з Англією, то у нас непогано виходило, і ми навіть могли виграти. А ось в цих двох матчах, коли ми явно грали першим номером, у нас нічого не виходило. Треба зробити аналіз гри, щоб знайти якесь рішення", - наводить його слова dynamomania.com.