Українська правда

"Ураган" підписав ще двох бразильців

Сергей Шемшученко — 28 грудня 2012, 22:05

У п'ятницю, 28 грудня, контракти з івано-франківським "Ураганом" уклали 25-річний Рональд Матеус да Сільва, більш відомий як Роніньо, та 26-річний Рудольфо да Коста, який виступатиме під прізвиськом "Додо".

У складі "Урагану" латиноамериканці складуть компанію двом своїм землякам Негао і Морено, котрі, нагадує прес-служба клубу, минулого тижня уклали угоди з прикарпатцями.

Обидва футзалісти регулярно виступали в елітному раунді Кубка УЄФА. Три сезони вони разом грали за грузинську "Іберію Стар", після чого Да Коста перебрався до сербського "Економаца". А Роніньо до останнього часу залишився у тбіліському клубі, з яким вперше в історії виборов путівку до "Фіналу чотирьох".

Співпраця з Додо розрахована до завершення цього сезону з можливим продовженням. А контракт з Роніньо діятиме до кінця 2013 року. Бразильські новачки вже обрали собі ігрові номери: Роніньо - 49-ий, а Додо - 86-ий. Дебютувати в українському чемпіонаті усі легіонери "Урагану" зможуть після Нового року, коли розпочнеться зимове трансферне вікно.