Українська правда

Федецький: "Фоменко згуртував команду"

Сергей Шемшученко — 20 червня 2013, 13:06

У збірної України хороші шанси потрапити на ЧС-2014 року у Бразилію.

Таку думку висловив захисник національної збірної Артем Федецький поспілкувався з прес-службою Федерації футболу України, відзначивши тренерські якості Михайла Фоменка.

"Ми зробили ще один крок до нашої мети. Ми знали, що матч у Подгориці - питання життя і смерті для збірної України. Добре, що ми всі налаштувалися на цей матч і закономірно перемогли, тим паче - з таким великим рахунком. Ми будемо потихеньку йти до своєї мети. Наше завдання - виходити на футбольне поле і здобувати результат. Підсумки ми будемо підбивати вже після останньої гри відбірного циклу", - каже Федецький.

Велику роль у успіхах команди Федецький віддає Михайлові Фоменку.

"Михайло Іванович змусив усіх повірити у те, що не все втрачено у нинішній відбірній кампанії. Хлопці повірили у себе, у те, що ще є шанси. Наприкінці клубної частини сезону гравці приїхали у різному психологічному стані. Але у збірній панує хороша атмосфера, що швидко допомогло хлопцям отямитися після важкого сезону. У нас колектив однодумців, в якого є завдання та цілі. Всі хочуть потрапити на чемпіонат світу. Думаю, Михайлу Івановичу вдалося згуртувати команду", - цитує футболіста ФФУ.