Українська правда

Володимир Онищенко: "Бразилія тепер нам здається реальністю"

Сергей Шемшученко — 26 червня 2013, 16:15

Українська збірна наразі є одним із головних претендентів на перемогу у своїй відбірній групі.

Свій коментар з цього приводу висловив тренер збірної Володимир Онищенко, передає офіційний сайт ФФУ.

"Зараз головне завдання − гарно підготуватись до найближчих матчів, які чекають на нашу збірну у вересні. Нам треба готуватися і не думати про рівень суперників: хто є сильнішим, а хто - слабшим. В нас є гарний приклад, адже те, що сталося з Чорногорією, може трапитися з кожною командою", - каже Онищенко.

"Тому треба дуже серйозно готуватися до матчів проти Сан-Маріно та Англії, нам не можна втрачати очки в наступних іграх. Нам зараз випав чудовий шанс: ми повернули надію на продовження боротьби і Бразилія тепер здається нам реальністю. Проте квитки до Бразилії бронювати ми не поспішаємо", - підкреслив тренер.

"Домашні матчі можуть скластися ще важче, ніж матчі на виїзді − ось у чому проблема. Суперники у нас дуже серйозні, тим більше, що вони спостерігали за нами, вивчали нас", -зауважив Онищенко.

"Тепер вони будуть готуватися до матчів зі збірною України не так, як готувалися б раніше, тому що зараз вони оцінюють нас як реальних претендентів на вихід з групи. Тому це вже будуть зовсім інші матчі. Нагадаю, що права на помилку у нас немає", - завершив наставник.