Українська правда

Україна назвала 14 гравців на матч-відповідь з Угорщиною

Сергей Шемшученко — 23 вересня 2013, 19:38

Після збору національної збірної України, що відбувся в Ужгороді, тренерський штаб визначився з остаточним складом з 14-ти футзалістів, які зіграють проти Угорщини у матчі-відповіді раунду плей-офф Євро-2014.

Нагадаємо, що після першого матчу у Харкові, в якому "синьо-жовті" мінімально перемогли 2:1, головний тренер нашої збірної Євген Ривкін вирішив провести деякі кадрові зміни.

У порівнянні з домашнім матчем плей-офф, на майдачник "Gyöngyösi Sportcsarnok" можуть вийти два "енергетики" Денис Овсянніков і Валерій Легчанов, а також "ураганівець" Петро Шотурма, який пропускав гру у Харкові через невелике ушкодження.

Відтак, на повторний поєдинок в Угорщину не поїхали "залізничник" Дмитро Федорченко, Володимир Разуванов (ЛТК) і Богдан Свірідов ("Єнакієвець"). Повернувся додому також і голкіпер "Урагану" Кирило Ципун, який викликався на збір до Ужгорода.

Склад збірної України:

воротарі: Євген Іваняк, Дмитро Литвиненко (обидва - "Локомотив");

польові гравці: Олександр Сорокін, Дмитро Сорокін, Сергій Журба, Микола Білоцерківець, Віталій Кісельов, Євген Сірий (усі - "Локомотив"), Андрій Сімка, Євген Валєнко, Петро Шотурма (усі - "Ураган"), Олександр Бондар, Валерій Легчанов, Денис Овсянніков (усі - "Енергія").

Нагадаємо, що володар путівки у фінальну частину Чемпіонату Європи у парі Угорщина - Україна визначиться у вівторок, 24 вересня, в угорському місті Дьондьош. Початок матчу о 19:00.