Українська правда

Несмачний: "Від збірної України особисто я чекав більшого"

Сергей Шемшученко — 12 жовтня 2013, 18:21

Збірна Україна з футболу вже повинна готуватись до матчів плей-офф.

Таку думку висловив колишній лівий захисник збірної України та київського "Динамо" Андрій Несмачний, який прокоментував гру збірної проти Польщі. Також він порадив нинішнім гравцям національної команди вже починати готуватися до матчів плей-офф.

"Гра була дуже цікавою. На футбольному полі було велика напруга. Від збірної України особисто я чекав більшого. Але зрозуміло, що в такому матчі результат на першому місці", - зазначив він.

"Тому була така в'язка гра, було багато помилок. Помітно, що хлопці переживали за результат. Він тяжів над футболістами, і це позначилося на якості гри", - сказав Несмачний.

Колишній футболіст також роповів про майбутній матч проти Сан-Марино і підготовку до плей-офф.

"Якщо з Сан-Марино не досягати позитивного результату, то взагалі не має сенсу їхати на чемпіонат світу. Думаю, українці не допустять осічки", - підкреслив він.

"Саме в матчі з Сан-Марино "синьо-жовті" можуть підготуватися до "стикових" ігор", - підсумував Андрій, слова якого наводить football24.ua.

Нагадаємо, що збірна України 11 жовтня перемогла збірну Польщі з рахунком 1:0. Переможний гол на рахунку Андрія Ярмоленка.