Українська правда

Ціна квитків на матч-відповідь Франція-Україна коливається від 20 до 120 євро

Сергей Шемшученко — 5 листопада 2013, 12:53

У вівторок, 5 листопада, у Франції розпочався вільний продаж квитків на матч-відповідь кваліфікації чемпіонату світу з футболу-2014, в якому 19 листопада "трикольорові" на "Стад де Франс" у Парижі прийматимуть національну збірну України.

Про це кореспондентові повідомив адміністративний директор збірної Франції Маріно Фачіолі.

"З вівторка, 5 листопада, квитки доступні для широкого загалу. Їх можна придбати як в режимі онлайн на офіційному порталі футбольної федерації, так і у спеціалізованих касах продажу", - сказав Фачіолі.

За його словами, Французька федерація футболу почала реалізацію квитків ще 23 жовтня. До 1 листопада їх могли придбати корпоративні партнери (національні ліги, федерації, футбольні клуби) та клуби вболівальників.

Вартість квитків на гру у Парижі коливається від 20 до 120 євро, при цьому один вболівальник може придбати не більше чотирьох квитків.

Французька федерація застерігає уболівальників від придбання квитків за межами офіційної мережи розповсюдження, бо вони не гарантують доступ на стадіон, пише ukrinform.ua.

Нагадаємо, перший стиковий поєдинок Україна - Франція відбудеться 15 листопада на НСК "Олімпійський" у Києві.

У зв'язку з повним бронюванням усіх виділених для реалізації через сайт місць продаж квитків на матч Україна - Франція закрито.