Українська правда

У ФІФА вважають, що Бразилія не готова приймати Мундіаль

Сергей Шемшученко — 8 червня 2014, 13:30

Представники Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА) вважають, що Бразилія не готова приймати чемпіонат світу - 2014 з футболу.

Найбільший страх у чиновників ФІФА викликають страйки і демонстрації, що проходять напередодні першості світу. І хоча генеральний секретар ФІФА Жером Вальке гарантує, що все під контролем, декілька провідних чиновників ФІФА, на умовах анонімності, висловлюють зовсім іншу точку зору, повідомляють бразильські ЗМІ.

"Те, що ми бачимо, - неприйнятно. Надалі ми повинні все переосмислити. Не можна давати проводити чемпіонат світу країні, яка має інші пріоритети і не може забезпечити хоч би навіть мінімальні умови безпеки.

Ситуація дуже, дуже погана. Ми знали, що умови не будуть ідеальними, але я думаю, що мало хто міг представити масштаб проблем. Як ми збираємося транслювати чемпіонат для всього світу на стадіоні, який не був повністю випробуваний на повну потужність? Хто нестиме відповідальність, якщо щось станеться"? - цитує одного з членів Виконкому ФІФА championat.com.