Українська правда

Ярмоленко: "Треба виходити і битися за результат"

Сергей Шемшученко — 14 листопада 2014, 20:08

Без 100-відсоткової концентрації і самовіддачі Україна не зможе перемогти національну команду Люксембурга.

Про це заявив півзахисник Динамо та збірної України Андрій Ярмоленко, який в інтерв'ю matchday.ua поділився очікуваннями від майбутнього матчу проти Люксембурга.

"Повністю відновився, спасибі головному тренеру Динамо, що дав відпочити в матчі з Карпатами, хоча він для нас, звичайно склався не найкращим чином. Я готовий на всі 100 відсотків і сподіваюся, що завтра зможу допомогти збірній", - сказав Андрій.

"Ми самі розуміємо, що перший матч зіграли невдало і вже не маємо права на помилку. Скажу вам чесно, ті матчі Люксембургу, які ми подивилися, та ж гра з Білоруссю, коли Люксембург міг тільки в першому таймі кілька разів забивати. Матч з Македонією, зустріч з Італією говорять багато про що", - заявив Ярмоленко.

Півзахисник припустив, що вболівальники не зрозуміють збірну України, якщо вона завтра не переможе.

"Треба виходити і битися за результат. Та вболівальники нас не зрозуміють, якщо ми завтра не виграємо, але без 100-відсоткової концентрації і самовіддачі, цієї перемоги не буде", - зауважив він.

"Не буду говорити, що це слабка команда. Не варто порівнювати Люксембург з Сан-Марино, при всій повазі до останньої збірної. Найголовніше завтра - взяти три очки. А з яким результатом ... Ми приїхали за перемогою", - заявив Ярмоленко.

Нагадаємо, матч Люксембург - Україна відбудеться в суботу, 15 листопада і розпочнеться о 19:00 за київським часом.