Українська правда

Олійник: Навіть не сумнівайтеся, ми віддали усі сили на полі

Сергей Шемшученко — 19 листопада 2014, 09:52

Нападник збірної України Денис Олійник прокоментував товариський матч зі збірною Литви.

"У збірній у мене з усіма хороші стосунки, був радий знову бачити хлопців. Тепер треба продовжувати добре грати в клубі, щоб і надалі отримувати виклики в національну команду. Постараюся скористатися навіть щонайменшим шансом у збірній.

Що стосується самої гри, то ми старалися, адже нас налаштовували, що матч буде не простим. Ми проглянули не одну гру збірної Литви, тому знали, що нас чекає хороший суперник.

Ми намагалися виконати установку тренерського штабу, але, як мені здається, матч з Люксембургом відняв багато сил. Був непростий переліт, який ми вчинили відразу ж після гри. Можливо, десь не вистачило свіжості, але не варто на це усе спихати. Треба було і в такому режимі обігравати Литву.

Навіть не сумнівайтеся, ми сьогодні віддали усі сили на полі. Кожен отримав багато інформації для себе від тренерського штабу. Можливо, настрій був не таким серйозним, як на попередній матч, який відняв багато емоцій. У грі проти Литви їх десь не вистачало... Я можу говорити тільки за себе, - цитує гравця dynamo.kiev.ua.