Українська правда

Українці лідирують на турнір Challenge Cup-2015 серед спортивних пар

Сергей Шемшученко — 20 лютого 2015, 12:30

Українська спортивна пара Рената Оганесян і Марк Бардей захопила лідерство після короткої програми на міжнародному турнірі Challenge Cup-2015 в нідерландському місті Гаага, передає УНН з посиланням на прес-службу УФФК.
Суперників у Ренати і Марка на цьому турнірі небагато, разом з ними участь у змаганнях серед юніорів беруть п’ять пар, але головними опонентами нашої пари в Гаазі є самі фігуристи.

Наставник дніпропетровських спортсменів Лілія Батутіна не приховувала, що турнір у Голландії розглядає, як генеральну репетицію перед світовим форумом в Таллінні. І поки все складається успішно.

Такий висновок можна зробити і по тому, що Рената Оганесян і Марк Бардей лідирують у своєму виді програми, набравши за короткий прокат — 48.16 балу, а також по тому, що і по набору елементів, і за технікою виконання вони отримали найвищі бали.

Після першого дня змагань українці випереджають трохи більше ніж на два бали японських фігуристів Амі Кога — Франсуа Будро-Аудет. Третє місце у німців Анніки Хоке — Юрія Гнілозубова, повідомляє УНН.