Головне

Чемпіонами України 2015 року з дартсу стали Пасічниченко та Моісеєнко

01.12.2015 14:10 313 0

27-29 листопада у Києві відбувся чемпіонат України з дартсу. Змагання проводилися у найбільш популярній і престижній дисципліні - "501" (дабл-аут).

Право участі в основному етапі здобули 64 кращі дартсмени країни, з яких 16 подолали випробування двома груповими етапами та визначили найкращих за системою плей-офф.

Головною несподіванкою турніру стала впевнена та дуже стабільна гра харків'янина Артема Пасічниченка, який сильно пройшов всю турнірну дистанцію та переміг у фіналі багаторазового чемпіона Артема Усика з Києва з рахунком 3:1.

Це перший успіх Пасічніченка на турнірах такого рівня, йдеться у прес-релізі Всеукраїнської федерації дартсу, який отримав Чемпіон.

Уже екс-чемпіон Владислав Омельченко цього разу їде з бронзовою медаллю, яка дісталася йому завдяки нелегкій перемозі над представником Києва Денисом Григоренком - 5:4.

У жіночому розряді не було рівних Віталіні Моісеєнко з Черкас. У фінальному матчі вона здолала харків'янку Оксану Марфолу з рахунком 5:2.

Чемпіонка минулого року Рената Квіклєне цього року лишилася без медалі, програвши напружений матч за бронзу з рахунком 3:4 іншій киянці Тетяні Редзюк.

Також відбувся чемпіонат України у дисципліні "мікст". Найкращими серед 16-ти пар виявилися кияни Артем Усик і Наталя Ледєньова. У фіналі вони здолали пару Олександр Мамика / Ганна Чумак (Кривий Ріг / Маріуполь).

Коментарі ()