Українська правда

Теодорчик розповів своїм співвітчизникам, яка нині ситуація в Україні

Сергей Шемшученко — 19 грудня 2015, 20:57

Ситуація в Україні рухається в бік поліпшення, а Євро-2016 стане для українців справжньою віддушиною.

Таку думку в інтерв'ю польським ЗМІ висловив нападник київського Динамо Лукаш Теодорчик, який розповів про те, як він сприйняв результати жеребкування Євро-2016, пояснивши своїм співвітчизникам яка нині ситуація в нашій країні.

"Відновившись після отриманої травми я забиваю голи і посилаю сигнали, так як дуже хотів би зіграти за збірну у Франції. Не може бути й мови про оренду, я залишаюся в Києві і буду боротися за місце в основному складі Динамо", - заявив нападник.

"Перед жеребкуванням Євро-2016 Україна була в моїй групі мрії. Це сильна команда, але нам під силу. Кістяк складають гравці київського Динамо та Шахтаря. Вони дуже зіграні. Це козир збірної України. Ну і звичайно сильні фланги і міцна оборона", - сказав він.

На думку Теодорчика, війна на Донбасі об'єднала людей.

"У команді стабільна ситуація. Через політичну ситуацію в країні люди єдині. У місті видно багато прапорів. Кожен день виглядає, як у Польщі під час якогось важливого державного свята", - зазначив він.

"Війна об'єднала людей, хоча все менше і менше говориться про проблеми. Ситуація вже не така напружена. Я думаю, що все рухається в бік поліпшення, а Євро стане для українців справжньою віддушиною", - наводить слова Теодорчика прес-служба Динамо.