Українська правда

Керівництво ФГУ не збирається звільняти тренера чоловічої збірної Андронова

Сергей Шемшученко — 15 січня 2016, 21:57

Віталій Андронов і надалі тренуватиме чоловічу збірну України з гандболу.

Так про роботу головного тренера висловився президент Федерації гандболу України Андрій Мельник, інформує офіційний сайт ФГУ.

"Поки ми не збиралися, щоб обговорювати цю тему. Ми не можемо сьогодні в усьому звинувачувати тренера, що у нас такий результат", - сказав він.

"У нас була домовленість, що ми дамо йому мінімум два роки для адаптації. Вважаю, що Віталій Андронов перебуває на своєму місці - він працює, старається, любить гандбол, а у тому, що не все виходить, винуватий не тільки тренер, винуваті всі ми", - додав очільник ФГУ.

За словами Мельника, чим гірше буде підсумкове місце у відборі на ЧС-2017, тим складнішими будуть суперники наступного разу.

"У Латвії нам потрібно грати тільки на перемогу. Не потрібно розраховувати на інших. Ми самі в усьому винуваті. Будемо розбирати помилки та шукати правильний вихід", - додав він.

"Такою є ситуація у нашому гандболі, але вона не зовсім плачевна. Гадаю, за два роки це буде зовсім інша збірна, і ви це побачите. Буде інший азарт, буде інше враження від команди. Я вам це обіцяю", - підсумував Мельник.

Нагадаємо, України не буде на Чемпіонаті світу-2017 з гандболу серед чоловіків, а в останньому свєму матчі команда переграла Кіпр.

Андрій Мельник. Світлина handball.net.ua