Головне

Вацко: Проти німців у нас гратимуть "найопорніші" півзахисники

04.04.2016 15:15 239 0

Віктор Вацко не став критикувати збірну України за матч з Вельсом, але він не розуміє стратегію Михайла Фоменка.

Про це заявив сам експерт програми "Великий футбол" на каналі "Футбол 1", йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

"Я вважаю, що географія матчів національної збірної має бути максимально широкою. Київ трохи перенасичений подіями такого масштабу та рангу, тоді як інші міста - наприклад, Харків, Дніпропетровськ, Суми - ні", - сказав він.

"Я не беруся критикувати збірну, але я не розумію її стратегію. Ми говоримо, що у нас є три ключові фігури у збірній, тому що я зрозумів з цих двох матчів, що Ракицький перетворюється у необхідного футболіста. Без нього ми дуже важко починаємо атаки, як варіант, є Чигринський", - додав Вацко.

За його словами, всі також знають, що Ярмоленко та Коноплянка - лідери збірної, на яких будується гра в атаці.

"І ми підходимо до питання: контрольні матчі для того, щоб перевіряти вже перевірених гравців? Чи потрібно було Ярмоленко відіграти 180 хвилин, або потрібніше було зіграти Караваєву хоч 45?" - риторично запитав він.

"Можна не сумніватися, що ми зіграли основним складом на Євро-2016 всю кваліфікацію. Проти німців у нас гратимуть "найопорніші" півзахисники", - підсумував Вацко.

Нагадаємо, український тренер німецького Вердера Віктор Скрипник казав, що у збірної України є шанс у матчі з Німеччиною.

Коментарі ()