Українська правда

Срна: Я в порядку і готовий зіграти проти Чехії

Сергей Шемшученко — 17 червня 2016, 10:08

Капітан Шахтаря і збірної Хорватії Даріо Срна готовий зіграти в матчі Євро-2016 проти Чехії.

Про це сам футболіст повідомив у коментарі прес-службі УЄФА.

Як відомо, Срна залишив розташування національної команди через смерть батька.

Днями гравець повернувся в розташування збірної Хорватії.

"Це дуже непростий момент для мене і моєї родини. Від щирого серця хочу подякувати тим, хто був зі мною і моєю родиною в цей час. Особливо партнерам, які підтримували мене кожен день, кожну годину. Їх підтримка була для мене дуже важлива", - зазначив він.

"Ще хочу подякувати Хорватському футбольному союзу, який також надав мені допомогу, і вболівальникам, від яких я отримав сотню повідомлень. Зараз зі мною все гаразд і готовий продовжувати. Всі знають про останню волю мого батька: він хотів, щоб я повернувся на турнір і продовжив грати за збірну. Все, що було у нього в житті, він вклав у мене і в мою кар'єру. Якби не він, мене б тут не було", - сказав Срна.

Срна також сподівається, що збірна Хорватії зможе добитися позитивного результату у матчі з Чехією.

"Нас чекає лише другий з двох кроків. Перший нам вдався, а другий ми зробимо в п'ятницю. Зробимо все, щоб пробитися в наступний раунд. На папері наша команда дуже сильна, що ми підкріпили справою в попередній зустрічі", - заявив футболіст Шахтаря.

"Якщо зіграємо так само, як проти турків, будемо настільки ж сконцентровані, то, сподіваюся, доб'ємося доброго результату", - підкреслив Срна.