Українська правда

Головний тренер Польщі: Ми не забили, і це єдине, чим я засмучений

Сергей Шемшученко — 17 червня 2016, 10:21

Збірна Польщи контролювала ситуацію у матчі з Німеччиною.

Про це заявив головний тренер польської збірної Адам Навалка, який прокоментував нічию своєї команди з Німеччиною у другому турі групового етапу Євро-2016.

"Ми контролювали ситуацію, навіть в кінцівці. Були моменти, коли німці перехоплювали ініціативу, але ми її віддавали свідомо, щоб з'являвся простір для контратак. Дуже радий за команду. Вона зіграла дисципліновано і тактично грамотно. Все пройшло відповідно до наших планів. Футболісти грали з душею", - заявив тренер.

"Ми не забили, і це єдине, чим я засмучений, хоча рахунок 0:0 справедливий. Мені подобається, що гравці не відчувають повного задоволення. Це означає, що вони дуже вимогливі до себе, і у команди тут хороші перспективи. У нас є час для підготовки до останнього матчу групового етапу, потенціал у нашої команди величезний", - додав тренер поляків.

Навалка зайвий раз підкреслив, наскільки важливим є для Польщі Роберт Левандовьки.

"Роберт Левандовськи сильно впливає на нашу гру. Він не забив у першому матчі з Північною Ірландією і зараз пішов без голу, але роботу він виконав величезну. Роберт завжди діє в інтересах команди, він постійно веде захисників зі своїх позицій, звільняючи вільний простір для партнерів. Зараз він в оптимальній формі", - підкреслив Навалка, слова якого наводить прес-служба УЄФА.

Як відомо, збірна Польщі зіграла з Німеччиною 0:0, і позбавила тим самим збірну України навіть теоретичних шансів на плей-офф.